Архив Форума Hi-Fi.ru
По 23-5-2020
Портал Hi-Fi.ru более не предоставляет возможностей и сервисов по общению пользователей

Страницы: Пред. 1 ... 29 30 31 32 33 ... 80 След.

КИНО - лучшая группа российского рока. Согласны?

Цитата
Що дасть українцю шинкар Рабінович?
Ой не п'ється горілочка, не п'ються й меди,

не будете шинкувати прокляті …

Т.Г.Шевченко

Молодь - наше майбутнє! Ця, здавалося б, відома кожному фраза, у нашому місті нарешті почала втілюватися в життя, вийшовши із площини банального радянського лозунгу. Як гриби після дощу в Житомирі почали зростати сучасні розважальні комплекси, де усі охочі житомиряни отримали змогу з користю провести своє дозвілля. З'явилися льодові катки, надувні батути і навіть дещо екзотичні для провінційних житомирян боулінгові доріжки.

Здавалося б, ось тепер наша молодь справді реалізує свій вільний час із користю для власного здоров'я.

Але у нас знову вийшло «як завжди», оскільки в кінцевому результаті весь спортивний меседж захлинувся у банальному споюванні підростаючого покоління. Так би мовити, спочатку випий пива, а вже потім ставай на ковзани. Отож, шановна молодь, для вас новий лозунг від житомирських бізнесменів, а за одно і міської влади : "савмєстім пріятнає с палєзним! Спорт і водка - неразлучниє братья". Інвесторам потрібно ж якось гроші відбивати. Алкоголь для цього підходить ідеально...

Ось наприклад ФОК - фізкультурно оздоровчий комплекс? Та ні, це є "ФАК" - фізкультурно алкогольний комплекс... "ФАК" для молоді і спорту... Так зване товариство - типова мажорна пивна. У народі просто - "ганделик для крутих". Таке враження, що власники даного спортивного закладу пани Сухомлін та Рабінович в шкільний період не відвідували уроку фізкультури, а тупо "бухали". Тому і до сьогодні не усвідомлюють, що алкоголь та фізкультурно-оздоровчі процедури нічого спільного між собою не мають. Навпаки, вони є запереченням одне одного.

Але ж гроші треба якнайшвидше відбити... Мабуть тому так цинічно виглядала розповсюджена реклама напередодні Дня незалежності України, яку придумали менеджери ФОКу за повного "одобрямсу" його власників: "Прийди у символіці та отримай знижку"! Знижку на що? На усі запропоновані розваги серед яких і пиво?

Ось і виходить що ми, Українці, наш Тризуб, богом даний та нашу вишиванку повинні вдягати, щоб отримати зайву склянку алкоголю? Нічого собі виховання патріотизму, чи може в стані агкогольного сп'яніння легше любити свою державу? В козацькі часи подібну технологію використовували шинкарі, які були зовсім не українцями.

Ми всі, прості люди завжди заважали таким "накрученим" бізнесменам і заважаємо їм по сьогодні лише тим, що не є такими, як вони. Ми займаємо життєвий простір, який вони безапеляційно вважають своїм довічним надбанням? Відтак всі ми підлягаємо безжальному економічному, культурному та фізичному геноциду. Бо ж окрім шинкарства пани Сухомлін та Рабінович є депутатами міської ради (партія "Єдиний центр"). І, на жаль, сьогодні саме від них залежить скільки ти платитимеш за проїзд в міському громадському транспорті, за комунальні послуги, за водопостачання. Від них тепер залежить скільки буде коштувати хліб.

А поки "пани-меценати" вирішують скільки простим людям платити за своє незабезпечене державою життя, в місті по-черзі зникають громадські об'єкти, де українець міг би відчути себе на своїй землі - знайшлися такі собі "любителі всього українського", прибрали до рук кінотеатр "Україна", і... ставши "українськими патріотами", розмістили там "козирний" ресторан.

Історія, на жаль, нас нічого не вчить - сьогодні, як і в давнину, пани-шинкарі хочуть нам вкотре підмінити цінності. Мовляв нам, українцям, окрім пива та оковитої більше нічого в житті не потрібно. Виявляється, що фізкультура та спорт мають залишитись в минулому. Мовляв ми, українці, в свої руки нічого тяжчого, крім келеха чи пляшки пива не повинні брати. Немає виявляться у нас славного минулого, тому перед кінотеатром "Україна" ставлять пам’ятник не українському гетьманові чи науковцю а персонажу російської літератури Іларіосику.
Українці мають право захищатися від шинкарів та застосовувати проти них всі доступні правові механізми.

Тому що в нас із ними різні інтереси: нам йдеться про біологічне виживання, їхнє ж завдання - паразитувати на чужій праці там, де краще на даний момент часу.

Тому ми, Українці, у СВОїй БОгом ДАній країні захищатимемо свої інтереси. Мусимо усвідомити, що єдиний дієвий шлях до порятунку та збереження здорового ядра нації – не допускати відвертих підмін та понять життєвих цінностей українця.

П.С. Де лл'ється горілка та говорять гроші - правда мовчить...
Who gives a shit

Цитата
Ой не п'ється горілочка, не п'ються й меди,

не будете шинкувати прокляті …

Т.Г.Шевченко
Я прошу, хоч ненадовго,
Біль моя,  ти покинь мене.
Хмарою, сизою хмарою
Ти полети до рідного будинку,
Звідси до рідного будинку.

Беріг мій, здайся вдалині
Краєчком, тонкою лінією.
Беріг мій, беріг ласкавий,
Ах, до тебе, рідний, допливти
Допливти б хоча б коли-небудь.

Десь далеко, десь далеко
Йдуть грибні дощі.
Прямо біля річки, в маленькому саду
Дозріли вишні, нахилившись до землі.
Десь далеко, в пам'яті моїй,
Зараз, як в дитинстві, тепло,
Хоч пам'ять укрита
Такими великими снігами.

Ти, гроза, напої мене,
Допьяна, та не до смерті.
Ось знову, як востаннє,
Я все дивлюся кудись в піднебіння,
Неначе шукаю відповіді...

Цитата
"Когда Твоя Девушка Больна"
День як день,
Лише ти чомусь сумуєш.
І довкола всі співають,
Лише ти один мовчиш.
Втратив апетит
І не хочеш сходити в кіно.
Ти йдеш в магазин,
Щоб купити вино.

Сонце світить, і зростає трава,
Але тобі вона не потрібна.
Все не так, і все не те,
Коли твоя дівчина хвора,
Коли хвора...

Ти йдеш в магазин,
Головою поникнув,
Неначе вичерпалося
Чисте гірське джерело.
Вона десь лежить,
Їсть мед і п'є аспірин,
І ось ти йдеш
На вечірку один.

Сонце світить, і зростає трава,
Але тобі вона не потрібна.
Все не так, і все не те,
Коли твоя дівчина хвора.
На вечірку один,
Коли твоя дівчина хвора.

Ой, ДеВе, ти мій, ДеВе!
Може, тим, що я півночі житель,
Я тобі заспіваю про жито,
Що при місяці хвилі жене.

Ой, ДеВе, ти мій, ДеВе!
Може, тим, що я півночі житель,
Що там ночі ясніші в сто раз,
Хоч який мальовничий Шираз,
Та що гірша Рязань - не кажи ти.
Може, тим, що я півночі житель.
Я тобі заспіваю про жито -
Це від нього мій чуб золотий,
Скільки хочеш круг пальця обвий,
Я від болю не буду тужити.
Я тобі заспіваю про жито.
Що при місяці хвилі жене -
З моїх кучерів ти здогадайся.
Люба, хочеш - жартуй, усміхайся,
Та не згадуй про жито хмільне,
Що при місяці хвилі жене!

Ой, ДеВе, ти мій, ДеВе!
Там, на півночі, дівчина гожа,
Що на тебе точнісінько схожа,
Може, згадує зараз мене...
Ой, ДеВе, ти мій, ДеВе!

Первый текст да. А второй нет, это Есенин в переводе Житника и переиначенный слегка для меня (ДВ - деве).    
woman in chains

Цитата
у дважды дмитрия хватает терпения перебивать всё ЭТО на клавиатуре?
У мене вже пальці болять :(((

Де ж ти мій ДеВе

Я так долго ждал, пока объявится видеозапись Невесёлой Песни, на роквидео до сих пор нет среди других, я регулярно проверяю. Спасибо доброй душе, выложившей её - последний раз смотрел в июле 1990-го года: http://www.youtube.com/watch?v=l0lyw8n9qtE
woman in chains

В свое время приобрел 11 ремастированных дисков КИНО из 12-ти, выпущенных на Мороз Рекордс в 1996г, не успел только купить "Неизвестные песни", потом долго искал этот альбом, но так и не нашел из этой же серии. Неужели нельзя переиздать эту серию, или уже никому не нужно? Из последующих изданий ничего покупать не хочется, отчасти из-за ужасного оформления, точнее его отсутствия как такового, качество записи тоже по-моему сомнительно. Помню как качественно делали наши диски в конце 90-х (отчасти правда за границей), приятно было в руках держать и звук был нормальный,  и как безобразно стали делать в 00-х.
Мы пойдём другим путём (с)

/Помню как качественно делали наши диски в конце 90-х (отчасти правда за границей), приятно было в руках держать и звук был нормальный, и как безобразно стали делать в 00-х.

А сравни диджипаковые ремастеры Аквариума с тем бюджетным кошмаром, который сечас продается в магазинах!
С НАМИ АПОСТОЛ ПАВЕЛ, КЛИНТ ИСТВУД И ПАПА ХЭНК!!!

Цитата
А сравни диджипаковые ремастеры Аквариума с тем бюджетным кошмаром, который сечас продается в магазинах!

Аквариума у меня нет к сожалению,
но тогда даже попса записывалась отлично, сам сравнивал издания конца 90-х и уже современную халтуру, причем на одних и тех же песнях!! Полиграфия сейчас вообще ниже плинтуса, какую-то рекламу на обложках печатают. Хорошо еще некоторые догадываются выпускать эксклюзивные варианты (про цену я молчу :)), но  приятно почувствовать уважение к меломанам  
Мы пойдём другим путём (с)
Страницы: Пред. 1 ... 29 30 31 32 33 ... 80 След.
Архив Форума Hi-Fi.ru
По 23-5-2020
Портал Hi-Fi.ru более не предоставляет возможностей и сервисов по общению пользователей

1997—2026 © Hi-Fi.ru (Лицензионное соглашение)