Архив Форума Hi-Fi.ru
По 23-5-2020
Портал Hi-Fi.ru более не предоставляет возможностей и сервисов по общению пользователей

Страницы: Пред. 1 2 3 След.

Коля, с Днем Рождения!

Цитата
Неужели ДИМЫЧ?! :))))
Палм, я еле прорвался на форум. Не знаю, надолго ли. Меня заблокировали. Насовсем.

Цитата
ЧТО????? КАК ТАК??? НАСОВСЕМ??? Не может такого быть. Даже Тора не блокировали насовсем.
Я не могу войти под своим обычным ID (мне отказывают в пароле, он не пробивается), я не могу зарегистрироваться снова (под ДД не получается, под BB получилось с четвёртой попытки где-то, не считал, тупо набирал просто). Делать тут больше нечего, раз выпроваживают.
Извиняюсь за off.

Цитата
Делать тут больше нечего, раз выпроваживают.

Борися, та пиши Ерліху. Ерліх піддався на провокацію нашого письменника. Підлий пластіночник i його надув.
woman in chains

Цитата
Борися, та пиши Ерліху. Ерліх піддався на провокацію нашого письменника. Підлий пластіночник i його надув.
Тут на форумі хтось паскудить. Причому, конкретно.

Не упевнений я, може і сайт коряво працювати. Повідомлення з паролем може дня через два лише дійти. У мене таке було, коли раз відновлювався. Почекай...
woman in chains

Цитата
Не упевнений я, може і сайт коряво працювати. Повідомлення з паролем може дня через два лише дійти. У мене таке було, коли раз відновлювався. Почекай...
Мова не про повідомлення. Мені закритий доступ на форум. чОткий мені свого часу пояснював, як це виглядає. Один раз і у мене таке було, коли.....заблокував мені другий ID.

Пароль є, але ти не можеш з ним зайти під свій ID 52640? Це погано:( Хтось жорстоко настукав. Потрібний Ерліху писати. Що ще можна зробити, я не знаю...
woman in chains

Цитата
Пароль є, але ти не можеш з ним зайти під свій ID 52640?
Так, саме так.

Я чув, як фрикаделька відкрито хвалився, що у нього там штук сто клонів. І йому нічого за це. А тобі чому блокують навіть твій головний ID? Адже знущання, не інакше.
woman in chains

Цитата
Я чув, як фрикаделька відкрито хвалився, що у нього там штук сто клонів. І йому нічого за це. А тобі чому блокують навіть твій головний ID? Адже знущання, не інакше.
Я з Ерліхом більше ні про що не збираюся говорити.
Страницы: Пред. 1 2 3 След.
Архив Форума Hi-Fi.ru
По 23-5-2020
Портал Hi-Fi.ru более не предоставляет возможностей и сервисов по общению пользователей

1997—2026 © Hi-Fi.ru (Лицензионное соглашение)