Архив Форума Hi-Fi.ru
По 23-5-2020
Портал Hi-Fi.ru более не предоставляет возможностей и сервисов по общению пользователей

Страницы: Пред. 1 ... 27 28 29 30 31 ... 44 След.

METALLICA закрыла тему металла в истории рок-музыки

Цитата
Сергій, я що те не зрозумів, яка мітла краще звучить, та що я порадив або інша, поясни на НОРМАЛЬНІЙ мові, будь ласка!
Англицкая, которую ты родил:)

Цитата
Молодой человек, вы не застали этот период...Лазерные видеодиски, по моему мнению, сильно уделывают ДВД..
Застав. Там зображення було крутіше, ніж зараз на DVD. Ідеал, можна сказати. Дивно, що так швидко відстрілявся формат, не пішов в маси.

на305. :) эта, где кнопка  чтоб с вами на одном языке заговорить?

Цитата
Там зображення було крутіше, ніж зараз на DVD.
Я ось сьогодні хотів про LD тему відкрити, типа у них звук найкращий зі всіх носіїв, але все сумнівався, раптом Дмитру і ця тема не сподобається, я вже і не знаю про що писати. А тут вона як, випередили мене фактично.
Who gives a shit

Цитата
эта, где кнопка чтоб с вами на одном языке заговорить?
http://www.pereklad.online.ua/
Who gives a shit

Цитата
Оді,іді,слушай свої лазерні диски, на здоров'ї. А то бач, накинулися на Сашу, металлюги,справілісь,понімаєшь. Діма,а чого ти там писав, що він п'є сильно, звідки ти це узяв те???
Він не п'є. Він явно чи то ширяє, чи то колеса жере, чи то ще чого, сам не зрозумію. Я так по віртуалу не можу визначити. Але прихід такий дуже схожий як від Пармедола.

Цитата
Він не п'є. Він явно чи то ширяє, чи то колеса жере, чи то ще чого, сам не зрозумію. Я так по віртуалу не можу визначити. Але прихід такий дуже схожий як від Пармедола.
Дивні речі. Просто він людина дотепна, я б навіть сказав НЕСПОДІВАНО дотепний. Що, то хіба нормальна людина не може таким бути?
Who gives a shit

Цитата
Я ось сьогодні хотів про LD тему відкрити, типа у них звук найкращий зі всіх носіїв, але все сумнівався, раптом Дмитру і ця тема не сподобається, я вже і не знаю про що писати. А тут вона як, випередили мене фактично.
Можеш відкрити. Але лише якщо без говнянія. Просто буде цікаво і твоя думка, і інших. А з приводу того, що ти не знаєш, про що писати, це даремно. Я з величезним задоволенням почитав ваш діалог з ДеВе. ТРИ РАЗИ перечитав!!! Не хотілося вам заважати навіть, але не сказати про це не міг, тому написав там.

Цитата
где кнопка чтоб с вами на одном языке заговорить?

http://www.pereklad.online.ua/

А без неї?
woman in chains

Цитата
Дивні речі. Просто він людина дотепна, я б навіть сказав НЕСПОДІВАНО дотепний. Що, то хіба нормальна людина не може таким бути?
Може. Але крізь це таким наркотичним споконьяком віє, що інколи хочеться попросити людину, щоб він поділився. А чим - я не знаю.
А взагалі, мені дуже не сподобалося, що він Металліку обосрал. Прямо образило мене. Такий хамський пост, порівняв з якимсь гівном, і ще задоволений цим.
Страницы: Пред. 1 ... 27 28 29 30 31 ... 44 След.
Архив Форума Hi-Fi.ru
По 23-5-2020
Портал Hi-Fi.ru более не предоставляет возможностей и сервисов по общению пользователей

1997—2026 © Hi-Fi.ru (Лицензионное соглашение)