Архив Форума Hi-Fi.ru
По 23-5-2020
Портал Hi-Fi.ru более не предоставляет возможностей и сервисов по общению пользователей

Страницы: Пред. 1 ... 28 29 30 31 32 ... 44 След.

METALLICA закрыла тему металла в истории рок-музыки

Идите на фиг, метрополиты безродные...

Цитата
Можеш відкрити. Але лише якщо без говнянія. Просто буде цікаво і твоя думка, і інших. А з приводу того, що ти не знаєш, про що писати, це даремно. Я з величезним задоволенням почитав ваш діалог з ДеВе. ТРИ РАЗИ перечитав!!! Не хотілося вам заважати навіть, але не сказати про це не міг, тому написав там
Ну думок особливо жодних по приводу LD у мене і немає особливо, просто про все начеб говорили, а про них тиша, типа помер формат, та і фіг з ним, а шкода. Зараз багато цих дисків туди-сюди ходить, нікому не потрібні, та і у мене вони є, але я їх ніколи не чув, у мене і вертушки такої немає, але я точно знаю, що є дуже невелика кількість людей, яка їх дивиться-слухає. А з приводу дихання весни, так ми ні про що такому і не говорили, я просто сказав що мені подобаються деякі пісні Кіно,ну і почав вважати скільки у них альбомів, до п'яти дійшов, а ДВ говорить їх вісім, ось я чо та і не зрозумію, на вініліє лише або разом з компакт-дисками?
Who gives a shit

Цитата
Може. Але крізь це таким наркотичним споконьяком віє, що інколи хочеться попросити людину, щоб він поділився. А чим - я не знаю.
А взагалі, мені дуже не сподобалося, що він Металліку обосрал. Прямо образило мене. Такий хамський пост, порівняв з якимсь гівном, і ще задоволений цим.
Та не такий вже він і хамський пост, просто ось пожартував він так, хоча для необізнаного здасться цей пост злим, але на самому те справі ВІН ТАК ДУМАЄ і нічого злого, просто вийшло так, пробач ти його, будь ласка.
Who gives a shit

заибале извращенцы

даю извращенцам пять минут на исправление..Далее-отсылаю жалобу администрации на перцев, потворствующих непопулярному языку.

Пожаловался...уйдите, хохлы рэпанные...

Цитата
причём явно против меня там посылы.
Я там Диме объясняю что ты хороший,он вроде соглашаться стал,а ты всё портишь,теперь вот Терещенко нажаловался,лень что ли ссылкой воспользоваться которую я дал,она там всё переводит в лучшем виде.
Who gives a shit

Цитата
теперь вот Терещенко нажаловался,лень что ли ссылкой воспользоваться которую я дал,она там всё переводит в лучшем виде.
ГБ, ссылка ваша не откралась нифига...два раза пытался..так что без обид, хлопчик :

Цитата
ось я чо та і не зрозумію, на вініліє лише або разом з компакт-дисками?

На компакт-дисках. Но записи Кино вообще-то выходили на магнитоальбомах, группа была под официальным запретом почти до самого её конца. В 90-х всё заново издали...

[small]Отредактировано: 18-10-2008, 19:46[/small]
woman in chains

Цитата
два раза пытался..так что без обид, хлопчик :
Серёга,набери в строке поиска(напр.в яндексе)"перевод на украинский язык" и все дела. Ты чего,правда пожаловался? Нафига?
Who gives a shit
Страницы: Пред. 1 ... 28 29 30 31 32 ... 44 След.
Архив Форума Hi-Fi.ru
По 23-5-2020
Портал Hi-Fi.ru более не предоставляет возможностей и сервисов по общению пользователей

1997—2026 © Hi-Fi.ru (Лицензионное соглашение)